Посередній учитель розповідає, хороший учитель пояснює, кращий учитель демонструє, великий учитель надихає!

середу, жовтня 04, 2017

Самоосвіта в ТРЕНДІ!
26 вересня 2017 року на базі ЗОШ № 2 пройшов надзвичайно цікавий та змістовний тренінг «Тренди в освіті. Інструменти ІКТ сучасного педагога», який проводив Іван Іванов, керівник Центру Нової освіти для педагогів Роменщини. Обговорювалися питання, якою має бути освіта ХХІ століття, вимоги до сучасного педагога, були розглянуті соціальні, технологічні та педагогічні тренди, які впливають на розвиток освіти. Іван Іванов продемонстрував сервіси для створення дидактичних матеріалів та сервіси для миттєвого оцінювання.

27 вересня 2017 року освітяни м. Ромни на базі СЗОШ № 1 пройшов тренінг "Створення та ефективне використання цифрового навчального контенту".
Змістове наповнення:
Вимоги до візуального оформлення презентацій: огляд та обговорення поширених помилок, спроби їх усунення.
Банки готових презентацій, сервіси для створення презентацій та візуалізації контенту.
Робота з відео: основні принципи, які треба знати вчителю. Програми для монтажу відео. Сервіси для роботи з відео та аудіо.
Сервіси для проведення вебінарів. Сценарії використання вебінарів у роботі вчителя та адміністрації навчального закладу.
Корисні ресурси та сервіси для повсякденної роботи педагога. Планування власної діяльності на найближче майбутнє.
Вдячна за неперевершені тренінги, нові ідеї, цікаве й корисне спілкування! Я справді вражена новими інноваційними технологіями, корисними знаннями та дружньою атмосферою. Все було на найвищому рівні!













Немає коментарів:

Дописати коментар

Фінська система освіти Куди літають білі ворони? Цього разу - на Роменщину! Система освіти змінюється, і цей процес вже не зупинити. Том...