Посередній учитель розповідає, хороший учитель пояснює, кращий учитель демонструє, великий учитель надихає!

пʼятницю, березня 02, 2018


ЛЕКЦІЯ-ТРЕНІНГ "Вступ до критичного мислення"

За підтримки ГО «Українська громадська рада», методичного кабінету відділу освіти Роменської міської ради та ГО «Патріоти Роменщини» розпочався спільний довготривалий проект «ПРАГНЕМО ЗМІН!», який спрямований на надання методичної та практичної допомоги педагогам Роменщини на шляху побудови Нової української школи!
22 лютого 2018 року, була перша ластівка! Роменські агенти змін зібралися на лекцію-тренінг "Вступ до критичного мислення" від доцента СумДУ, кандидата філософських наук, голови ГО "Центр регіональних досліджень" Олега Тулякова. Почали розмову з Еклезіаста, а потім були з Сократом, Платоном, Аристотелем, Лейбницем та Григорієм Сковородою. Суб’єкти з предикатами шукали у віршах Ліни Костенко. Умовиводи робили з приводу долі України. Новим, креативним стало й місце для проведення заходу - молодіжний заклад Like Cafe.  Щиро вдячна за багато нового досвіду і знань, а також море позитивних вражень та емоцій! Чекаю з нетерпінням на нові тренінги, лекції та можливість не стояти на місці, а постійно розвиватись та вдосконалюватись!







Немає коментарів:

Дописати коментар

Фінська система освіти Куди літають білі ворони? Цього разу - на Роменщину! Система освіти змінюється, і цей процес вже не зупинити. Том...