Посередній учитель розповідає, хороший учитель пояснює, кращий учитель демонструє, великий учитель надихає!

середу, листопада 01, 2017

Унікальна освітня подія цієї осені — жовтневий інтернет-марафон «Інноваційні технології та методики освіти» від Видавничої групи «Основа»!


З 31 жовтня по 2 листопада  2017 року  вчителі з усієї України об’єдналися, щоб обговорити зміни у школі та впровадження найновіших технологій для допомоги у нелегкій освітній справі. Обговорювались  найактуальніші теми: — інтерактивні вправи; — використання хмарних сервісів; — кейс-технологія та метод проектів; — готовність до змін; — віртуальну вчительську.
Дуже вдячна організаторам, що мала можливість прослухати  вебінари  (шкода, що більшість з них в записі) на актуальні теми у сфері освіти: модернізація, зміни у школі та впровадження нових технологій від  Видавничої групи «Основа».  Спікерами були найкращі освітяни України — це фіналісти національного конкурсу Global Teacher Prize Ukrainе,  визнані у міжнародному товаристві, які поділилися  своїми професійними надбаннями та натхненням.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Фінська система освіти Куди літають білі ворони? Цього разу - на Роменщину! Система освіти змінюється, і цей процес вже не зупинити. Том...