Посередній учитель розповідає, хороший учитель пояснює, кращий учитель демонструє, великий учитель надихає!

суботу, листопада 25, 2017


Інтенсив практикум з Вікторією Ломакою

24 листопада 2017 року на базі Роменської ЗОШ № 4 відбувся педагогічний інтенсив практикум з Вікторією Ломакою для найпрогресивніших, проактивних та умотивованих освітян Роменщини, які хочуть і готові бути агентами змін у Новій Українській Школі. Були розглянуті технології впливу та інструменти роботи на центеніалів, розуміння покоління Z, як цільової аудиторії сучасного вчителя та чудові ресурси для безкоштовних освітніх подорожей. Організаторами стали Міський методичний кабінет та Центр неперервної освіти для вчителів від ГО «Єврошлях». В рамках інтенсиву учасники долучились до воркшопів «Презентаційні та освітні онлайн сервіси як інструменти роботи з поколіннями Y та Z» та «Лайфхаки для вчителів: підвищення кваліфікації за кордоном без витрат». 
Спікеркою практикуму стала Ломака Вікторія - лауреат всеукраїнського конкурсу Global Teacher Prize Ukraine, активний учасник шкільної європейської програми eTwinning Plus, переможець Всеукраїнського етапу відкритого європейського проекту «Наука на сцені», Всеукраїнського науково-педагогічного конкурсу «Народний спікер-2016», спікер інтернет-марафонів Видавничої групи «Основа» та дистанційної академії, координатор одного з кращих євроклубів України, переможець міжнародного конкурсу від Гете-інституту «Школа за екологію», координатор проекту «Школа енергії» в м. Суми, учасник ініціативної групи фестивалю «SumyEnergyFest».
Надзвичайно вдячна пані Вікторії Ломаці за нові знання, корисні освітні онлайн-сервіси, інформацію про eTwinning, які допоможуть актуалізувати та візуалізувати найскладніший навчальний матеріал та зробити процес навчання творчим, більш цікавим, яскравим та захоплюючим!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Фінська система освіти Куди літають білі ворони? Цього разу - на Роменщину! Система освіти змінюється, і цей процес вже не зупинити. Том...