Посередній учитель розповідає, хороший учитель пояснює, кращий учитель демонструє, великий учитель надихає!

середу, листопада 08, 2017

Тренінг на тему: 
«Використання онлайн-сервісів Kahoot та Quizizz як інструментів формуючого оцінювання».
Нарешті не лише діти, а й учителі дочекались канікул! Але коли ж тут відпочивати, якщо попереду стільки освітніх можливостей? В цьому році, як ніколи вирішили зайнятися самоосвітою під час осінніх канікул і провести тренінги для своїх колег. А канікули, як відомо - вдалий час для починань! Особливо для мене, оскільки вперше спробувала себе в ролі коуча, тобто тренера, дуже приємно ділитись знаннями з учителями школи, допомагаючи їм освоїти та пізнати нові онлайн-сервіси Kahoot та Quizizz. Також не змогла пропустити тренінги коліжанок на теми: "Classroom та інші додатки Google", "Microsoft Office 365 в навчальному закладі".
В умовах виховання  покоління Z, в умовах постійного росту об’єма інформації, ми маємо постійно збагачувати власний педагогічний арсенал сучасними технологіями навчання, які невідворотно змінять традиційну систему освіти.
Онлайн-сервіси Kahoot та Quizizz прекрасні  інструменти формуючого оцінювання, оскільки  участь в іграх, створених за допомогою цих сервісів, сприяє спілкуванню та співпраці у колективі, підвищує рівень обізнаності в інформаційно-комунікаційних технологіях, стимулює критичне мислення, дає можливість оцінити рівень знань. Щиро вдячна всім колегам за плідну роботу!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Фінська система освіти Куди літають білі ворони? Цього разу - на Роменщину! Система освіти змінюється, і цей процес вже не зупинити. Том...